E-Chopper huren in Drenthe

E-Chopper huren Drenthe

Wil jij een E-Chopper huren in Drenthe om een geweldige rondrit te maken met je vrienden of familie? Regel het vandaag nog. Kies je datum, de tijd, de route en het aantal personen en dan is jouw boeking al geplaatst. Zo eenvoudig kan het zijn.

Geweldige rondritten

Met onze E-Chopper kun je een geweldige rondrit maken door het bos, langs het water of door een natuurgebied. Onze choppers kunnen routes tot 50 kilometer rijden en ze zijn erg stil. Zo kan jij optimaal genieten van het geweldige landschap dat Drenthe te bieden heeft. Omdat wij verschillende standplaatsen hebben, kun jij een route uit meerdere delen van Drenthe kiezen. En we hebben de routes zo uitgestippeld dat je halverwege de route kan stoppen voor een hapje of drankje.

Waarom huren?

Een E-Chopper huren is de makkelijkste manier om een rondrit te maken op een Elektrische Chopper. En bij ons kun je snel, makkelijk en tegen een lage prijs een E-Chopper huren. daarnaast kan je al huren vanaf twee uur en twee personen. Heb je een grote vriendengroep of familie? Tot en met 12 personen kan je eenvoudig via onze website je route boeken. Ben je meer dan 12 nodig? Neem dan contact met ons op. We kunnen vast iets voor je regelen.

Handig om te weten

Als jij een E-Chopper wilt huren, dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat of rijbewijs. En natuurlijk het gehele gezelschap ook. Maar denk er wel om dat je de verkeersregels van fietsers opvolgt en dat je niet de autoweg op gaat. Daarnaast mag je niet onder invloed zijn voor of tijdens de rit. Wil jij extra genieten tijdens je rit? Sluit dan een verzekering af bij ons. Zo kan jij verzekert de weg op gaan. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Geniet van Drenthe

Een E-chopper huren in Drenthe om de provincie te ontdekken doe je eenvoudig via onze website. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.